آهن را میتوان یکی از اصلیترین مواد مصالح در صنایع مختلف خصوصاً صنعت ساختمانسازی دانسته و امروزه به اشکال مختلفی همچون تیرآهن، میلگرد، پروفیل، نبشی و … در دسترس قرار دارد و هر کدام از آنها میتوانند کاربردها و قابلیتهای منحصربهفردی داشته باشند. هرچند که کارخانهها و شرکتهای تولید کننده محصولات آهنی محصولات خود را به صورت شاخهای، کلاف، ورقه و … به فروش میرسانند اما میتوان این محصولات را به صورت کیلویی نیز خریدوفروش کرد.
انواع آهن آلات و مقاطع فولادی از محصولات پرکاربرد در صنایع مختلف می باشد. این محصولات معمولا به صورت کیلویی به فروش می رسند. با توجه به نوسانات قیمتی در بازار آهن آلات که متاثر از تغییرات در بازار ارز می باشد، برای اطلاع از قیمت هر کیلو آهن باید به مراکز معتبر مراجعه کنید. آهنک به عنوان یکی از مراکز فروش مقاطع فولادی از جمله انواع تیرآهن و میلگرد، قیمت این محصولات را به صورت روزانه در بازار رصد کرده و آخرین قیمت ها در سایت قرار می دهد. لذا شما عزیزان برای دستیابی به آخرین قیمت هر محصول با جستجوی نام آن در سایت آهنک می توانید قیمت و سایر اطلاعات مورد نیاز در مورد آن را مشاهده نمایید و بر اساس این اطلاعات خرید خود را انجام دهید.
قیمت آهن دست دوم کیلویی
محصولات آهنی دست دوم همانند محصولات تازه به صورت شاخه، ورق و کلاف خریدوفروش نخواهند شد و این محصولات به صورت کیلویی قیمتگذاری میشوند. در تعیین قیمت این نوع از آهنآلات نیز فاکتورهایی دخیل هستند که مهمترین آنها هزینههای حملونقل، نوسانات نرخ ارز، شرایط بازار فولاد، نوع محصولات، میزان جوشکاری بر روی آهن، زنگزدگی آهن و … هستند. قیمت هر کیلو آهن دست دوم ۱۴۰۰ به دلیل شرایط اقتصادی و نوسانات نرخ ارز تغییرات بسیار زیادی داشت و قیمت هر کیلو آهن دست دوم امروز نیز دستخوش بسیاری از این تغییرات است و نمیتوان قیمتی مشخص و مقطوع برای آن عنوان کرد.
قیمت هر کیلو آهن
همانطور که گفته شد معمولاً آهن به شکل کیلویی خریدوفروش نمیشود اما به راحت میتوان با محاسبه ساده وزن و متراژ شاخههای تولید شده و قیمت دقیق آنها میتوان قیمت یک کیلو آهن از هر کدام از محصولات مختلف را پیدا کرد. در اصل زمانی که افراد محصولات آهنی را به صورت شاخهای، کلافی، ورقهای و هر مقیاس دیگری خریداری میکنند میتواند به راحتی قیمت آهن کیلویی را نیز محاسبه کرد. به عنوان مثال زمانی که تیرآهن سایز 20 که 12 متر طول دارد ارزشی معادل 42 میلیون تومان دارد و از آنجایی که وزن این تیرآهن حدوداً 270 کیلوگرم است میتوان به راحتی قیمت کیلویی آن را نیز محاسبه نمود.
قیمت هر کیلو آهن امروز
همانطور که گفته شد عوامل و فاکتورهای مختلفی میتوانند در تعیین قیمت روزانه و لحظهای محصولات آهنی و فولادی مؤثر باشند که مهمترین آنها شامل شرایط بازارهای جهانی، نوسانات نرخ ارز، شرایط بورس کشور، میزان عرضه و تقاضا، قیمت مواد اولیه، هزینههای حملونقل و … هستند.
قیمت هر کیلو آهن دست دوم
آهن آلات دسته دوم در انواع مختلفی در بازار موجودند و شامل مواردی از جمله: دستگاه های آهنی فرسوده، سوله های فلزی، انواع کانکس و کانتینرهای مستعمل و غیره می گردد. افراد با توجه به نیاز خود و در جهت کاهش هزینه ها می توانند اقدام به خرید این محصولات نمایند. از دلایل خرید آهن آلات دسته دوم می توان به افزایش قیمت آهن آلات، قابلیت تهیه در ابعاد متنوع نسبت به آهن نو و نبود تفاوت محسوس میان آهن نو و مستعمل طبق نظر کارشناسان اشاره کرد. قیمت آهن آلات دسته دوم به دلیل استفاده از آن در تولید برخی محصولات آهنی، می تواند بر قیمت ها در بازار تاثیر داشته باشد. قیمت آهن آلات دسته دوم بر اساس جنس و مورد استفاده محصول، مشخص می گردد.
برای اطلاع دقیق از قیمت کیلویی آهن با شماره ۰۲۱۹۱۰۰۶۰۰۷ تماس بگیرید
قیمت هر کیلو آهن درب و پنجره
رایجترین آهنهایی که به صورت کیلویی خریدوفروش میشوند آهنهای درب و پنجره هستند که معمولاً تولیدکنندهها با محاسبه ارزش افزوده و دستمزد خود آن را به فروش میرسانند. در حقیقت تولیدکنندههای درب و پنجره آهن را به صورت شاخه، ورقه، کلاف و … از کارخانههای تولید کننده خریداری میکنند و در نهایت بعد از تولید محصولات جدید با استفاده از این مواد اولیه آن را به صورت کیلویی به فروش میرسانند. قیمت هر کیلو آهن درب و پنجره میتواند تحت تأثیر عواملی همچون کیفیت مواد اولیه، کیفیت ساخت درب و پنجره، اندازه درب و پنجره، طرح محصولات، هزینههای حملونقل، رنگپذیری و … قرار بگیرد.
فاکتورهای مختلفی بر قیمت آهن مورد استفاده برای درب و پنجره تاثیر دارد. برخی از این عوامل عبارتند از: طول شاخه، سایز مقاطع مورد استفاده، کیفیت محصول، کارخانه تولید کننده، وزن و غیره. به طور کلی پروفیل ها در 7 دسته تولید می شوند که تنها 2 مورد برای استفاده در ساخت درب و پنجره مناسب می باشد. یک دسته که شامل سپری، چهارچوب و غیره می باشد، برای کابردهای عمومی و دسته دیگر برای ساخت درب و پنجره ها با کاربردهای خاص و امنیتی مورد استفاده قرار می گیرد. در نهایت با توجه به فاکتورهای عنوان شده، قیمت جهانی فولاد و متریال خام مورد استفاده، هزینه های مربوط به حمل و نقل و قیمت ارز، قیمت هر کیلو آهن درب و پنجره تعیین می گردد.
جمع بندی
هرچند که محصولات آهنی معمولاً به صورت شاخهای، کلاف، ورق و … به فروش میرسند اما قیمت کیلویی آهن نیز میتواند با محاسبات سادهای مشخص شود. قیمت کیلویی آهن میتواند تحت تأثیر فاکتورها و عوامل مختلفی همچون نرخ ارز، قیمت مواد اولیه، شرایط بازار، میزان عرضه و تقاضا و … قرار داشته باشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت آهن می توانید به سایت آهنک مراجعه نمایید.
ارسال نظر