قیمت روز لوله گالوانیزه با سفارش آنلاین

قیمت بدون ارزش افزوده

لوگو پروفیل-ساوه-آهنک قیمت لوله گالوانیزه نورد و پروفیل ساوه

1401/09/13 - 12:54
بارگیری انبار تهران
محصول وزنضخامتسایز به اینچگریدقطر بیرونی قیمت نمودار خرید
لوله گالوانیزه 3/4 اینچ ساوه 92.53/4گالوانیزه26/7 325,688 تومان

لیست قیمت روز لوله گالوانیزه

لوله‌های گالوانیزه از جمله رایج‌ترین و کاربردی‌ترین لوله‌ها در صنایع مختلف هستند و در مقایسه با لوله‌های فلزی و فولادی دیگر طول عمر بالاتری دارند و می‌توانند استفاده‌های متعددتری داشته باشند. لوله‌های گالوانیزه در گذشته اصلی‌ترین لوله‌های مورد استفاده در شبکه‌های آب‌رسانی به شمار می‌آمدند و امروزه جای خود را به لوله‌های پلیمری داده‌اند. این لوله از نظر نوع، جنس، اندازه، سایز، استانداردها و … انواع مختلفی داشته و هر کدام از آنها دارای کاربردهای ویژه‌ای هستند.

خرید لوله گالوانیزه

لوله گالوانیزه چیست؟

لوله گالوانیزه در حقیقت همان لوله‌های فلزی و فولادی است که برای حفاظت در برابر خوردگی، پوسیدگی و آسیب دیدگی از فلز روی برای پوشش آن استفاده شده است. پوشش گالوانیزه باعث می‌شود که طول عمر لوله افزایش پیدا کرده و در برابر خوردگی و رسوبات معدنی مقاومت بالایی داشته باشد. در اصل لوله‌های گالوانیزه در دو دسته گالوانیزه آهنی و فولادی وجود دارند و هرکدام از آنها می‌توانند کاربردهای مختلفی داشته باشند. از مهم‌ترین مزیت‌های لوله‌های گالوانیزه می‌توان موارد زیر را عنوان نمود:

  • این لوله‌ها به‌طور میانگین می‌توانند 40 تا 50 سال عمر کنند البته در شرایط سخت عمر آنها کمتر از 30 سال خواهد بود.
  • گالوانیزه کردن لوله هزینه‌های کمتری در مقایسه با پوشش‌های دیگر دارد.
  • نگهداری و بازرسی این لوله‌های آسان است.

لوله‌های گالوانیزه از جمله لوله‌هایی هستند که کاربردهای متعددی در صنایع مختلف دارند که مهم‌ترین آنها شامل موارد زیر می‌باشند:

  • استفاده در شبکه‌های آب‌رسانی و انتقال آب
  • استفاده در سازه‌های فلزی
  • استفاده در حصارکشی‌های مختلف
  • استفاده در آبیاری زمین‌های کشاورزی
  • حفاظت از کابل‌ها و سیستم‌های مختلف
  • استفاده در گلخانه‌ها
  • استفاده در صنعت گاز و ..

قیمت لوله گالوانیزه

انواع لوله گالوانیزه

لوله‌های گالوانیزه همانند سایر محصولات فولادی و فلزی می‌توانند بر اساس فاکتورهای مختلفی همچون کاربردها، سایز، فرآیند تولید و … به انواع مختلفی تقسیم شوند. همانطور که گفته شد لوله‌های گالوانیزه می‌توانند از جنس آهن یا فولاد باشند. از نظر فرآیند تولید لوله‌های گالوانیزه می‌توانند به لوله‌های گالوانیزه گرم، سرد، سبک، سنگین و متوسط تقسیم می‌شوند. از نظر کاربرد نیز این لوله‌ها در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرند که مهم‌ترین آنها آب و فاضلاب، گاز و … هستند.

انواع سایز لوله گالوانیزه

تقسیم‌بندی لوله بر اساس سایز می‌تواند مهم‌ترین نوع تقسیم‌بندی آنها باشد چراکه می‌تواند تعیین‌کننده نوع کاربرد آنها باشد. این لوله‌ها می‌توانند در سایزهای مختلفی همچون سایز ½، ¾، 1، 1 و ¼، 1 و ½، 2 و ½، 3، 4، 5، 6، 8، 10، 12، 14، 16، 18، 20 و … تولید می‌شوند. این لوله‌ها می‌توانند بر اساس استانداردهای مختلفی همچون ASTM A53، ASTM A333، ASTM A312 و … تولید شوند. لوله‌های گالوانیزه نیز می‌توانند همانند سایر لوله‌ها در اندازه‌های 6 و 12 متری تولید شوند و از ضخامت‌های مختلفی برخوردارند.

قیمت لوله گالوانیزه

لوله‌های گالوانیزه از جمله پرکاربردترین محصولات فولادی و فلزی است که در صنایع مختلف مانند آب و فاضلاب، گاز و … استفاده‌های متعددی دارند. این لوله‌ها نیز همانند سایر محصولات فلزی دارای قیمت‌های مختلفی هستند و قیمت آنها می‌تواند بر اساس فاکتورهای مختلفی همچون نوع و جنس لوله، نحوه فرآیند تولید لوله، شرکت و کارخانه تولیدکننده، وزن و ضخامت لوله‌ها، مشخصات فیزیکی و شیمیایی لوله‌ها، استانداردهای محصول، قیمت ارز، کاربردهای لوله، میزان عرضه و تقاضا، قیمت مواد اولیه، حجم و مقدار خریداری شده، شرایط بازارهای جهانی و … متغیر باشد.

قیمت روز لوله گالوانیزه

قیمت لوله گالوانیزه همانند بسیاری از محصولات فلزی و مقاطع فولادی می‌توانند به صورت روزانه و لحظه‌ای دچار تغییر شود. از مهم‌ترین فاکتورهایی که می‌توانند باعث تغییر لحظه‌ای این قیمت‌ها شوند می‌توان به شرایط بازارهای جهانی، قیمت لحظه‌ای ارز، قیمت مواد اولیه، هزینه‌های ناشی از حمل‌ونقل و … اشاره کرد. خوشبختانه امروزه افراد به‌راحتی می‌توانند از تغییرات لحظه‌ای قیمت مواد و مصالح مختلف مطلع شوند.

لوله گالوانیزه

خرید لوله گالوانیزه

ازآنجایی که لوله‌های گالوانیزه کاربردها و استفاده‌های متعددی در صنایع مختلف دارند، کارخانه‌ها و شرکت‌های مختلفی در سراسر دنیا در زمینه تولید این لوله‌ها فعال بوده و تنوع و تعدد لوله‌های گالوانیزه بسیار زیاد است. همانطور که گفته شده هر کدام از این لوله‌ها دارای ویژگی‌ها، مشخصات و کاربردهای مختلفی هستند و افراد می‌توانند از روش‌های مختلفی برای خرید آنها استفاده کنند. افراد می‌توانند در روش مستقیم به شرکت‌ها یا کارخانه‌ها مراجعه کرده و با حذف واسطه‌ها در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کنند. البته این روش می‌تواند زمان‌بر باشد و انرژی زیادی نیاز داشته باشد. در خرید لوله‌های گالوانیزه لازم است که به مواردی همچون نوع کاربرد، جنس، ضخامت، نوع کاربرد، حجم و مقدار، سایز و اندازه و … توجه شود.

خرید آنلاین لوله گالوانیزه

تکنولوژی فناوری اطلاعات امروزه نقش بسیار پررنگی در تمامی مشاغل و صنایع مختلف دنیا دارد و تمامی صنایع از بستر فراهم شده در دنیای اینترنت بهترین و بیشترین استفاده را برای توسعه و رشد خود کرده‌اند. امروزه تقریباً تمامی کارخانه‌ها و شرکت‌های تولیدکننده دارای وب‌سایت‌های انحصاری هستند. مصرف کننده و خریدار می‌تواند با خرید آنلاین لوله گالوانیزه در بسیاری از هزینه‌های خود، زمان و انرژی صرفه‌جویی قابل توجهی داشته باشد و اطلاعات جامع و کاملی در مورد لوله‌ها، استانداردها و سایر جزئیات آن به دست بیاورد.

مراحل خرید اینترنتی انواع آهن آلات در آهنک

خرید اینترنتی لوله گالوانیزه

اینترنت به عنوان مهم‌ترین و اصلی‌ترین ابزار ارتباطی دنیای امروز شناخته می‌شود و در تمامی حوزه‌ها نقش ویژه‌ای دارد. افراد می‌توانند با استفاده از پلتفرم‌های مختلف محصولات مورد نظر خودشان را خریداری کنند. در خرید اینترنتی افراد می‌توانند جزئیات کامل محصولات مورد نظر را از کارشناسان فروش دریافت کنند. این جزئیات می‌تواند شامل مواردی همچون شرایط پرداخت، زمان بارگیری، زمان تحویل و … خواهد بود.

جمع‌بندی پایانی

لوله گالوانیزه به عنوان یکی از کاربردی‌ترین و پراستفاده‌ترین لوله‌ها در صنایع مختلف همچون آب و فاضلاب، گاز و … شناخته می‌شود که معمولاً از فلز یا فولاد ساخته شده و با روی پوشش داده می‌شود. این لوله‌ها می‌توانند بر اساس فاکتورهایی همچون جنس، کاربردها، فرآیند تولید، استانداردها و … به انواع مختلفی تقسیم شوند. برای خرید این لوله‌ها می‌توان از روش‌های مستقیم و حضوری یا آنلاین و اینترنتی استفاده کرد. قیمت لوله‌های گالوانیزه می‌توانند تحت تأثیر عواملی همچون نرخ ارز، میزان عرضه و تقاضا، برند و شرکت تولیدکننده، بازار جهانی فولاد، مشخصات مکانیکی و شیمیایی و … تغییر کنند.

مقالات آهنک

مشاهده همه
آهنک