رکورد تولید فولاد هرمزگان

شرکت فولاد هرمزگان در دو ماه نخست امسال توانست با تکیه بر همکاری تیمی و تلاش‌های واحدهای مختلف، رکورد جدیدی در تولید تختال به ثبت برساند. رضا باران پویان، سرپرست مدیریت فولادسازی و ریخته‌گری مداوم شرکت، اعلام کرد که این رکوردشکنی‌ها، با تولید فراتر از ظرفیت اسمی کارخانه، دستاوردی بی‌سابقه در تاریخ بهره‌برداری فولاد هرمزگان بوده است. وی با اشاره به ظرفیت تولید سالانه کارخانه، که به ۱.۵ میلیون تن تختال می‌رسد، اظهار داشت که طی این دو ماه، با همکاری بین‌بخشی و رعایت استانداردهای کیفی، موفق به تولید ۱۶۳ هزار تن تختال در ماه شده‌اند. این میزان تولید در اردیبهشت ماه، ۳۰ درصد بیشتر از ظرفیت اسمی و طراحی شده کارخانه بوده است که نشان‌دهنده بهینه‌سازی و بهبود چشمگیر فرایندهای تولید است.

ارتقای تولید با وجود محدودیت‌های انرژی باران پویان با تأکید بر اهمیت تولید مستمر و کیفی، افزود که تولید بالاتر از ظرفیت طراحی‌شده کارخانه تنها با توجه به شرایط موجود و رفع موانع حاصل شده است. وی همچنین به چالش‌های انرژی در تابستان اشاره کرد و گفت که محدودیت‌های برق در این دوره، مانع از ادامه روند تولید با ظرفیت کامل تا نیمه خرداد شد. با این حال، با پایان یافتن محدودیت‌ها و بهبود شرایط تأمین انرژی، شرکت توانست از مهرماه به برنامه تولیدی پیش‌بینی شده بازگردد و تولید ۱۵۰ هزار تن تختال را ثبت کند که بخش عمده آن به محصولات باکیفیت و دارای ارزش افزوده اختصاص دارد.

برنامه‌ریزی برای تامین گاز و نوآوری در تولید وی درباره نگرانی‌های ناشی از فصل سرما و احتمال قطعی گاز توضیح داد و اظهار امیدواری کرد که با همکاری‌های جاری و بررسی‌های مدیریت ارشد، بتوانند برای این چالش‌ها راهکارهایی اجرایی فراهم کنند. وی همچنین به بهره‌گیری از تکنولوژی‌های جدید اشاره کرد و گفت: «در تلاش هستیم تا با به‌کارگیری آخرین فناوری‌ها در زمینه تولید، بتوانیم با افزایش بهره‌وری و کاهش مصرف انرژی، در جهت پایداری تولید گام برداریم.» باران پویان ادامه داد که در صورت رفع محدودیت‌های انرژی، فولاد هرمزگان این ظرفیت را دارد که علاوه بر دستیابی به تولید کمی بیشتر، محصولات باکیفیت و سودآور نیز به بازار عرضه کند.

طرح‌های توسعه‌ای و افزایش ظرفیت تولید سرپرست فولادسازی فولاد هرمزگان در ادامه به طرح‌های توسعه‌ای این شرکت اشاره کرد و گفت که هدف فولاد هرمزگان نه‌تنها در شکستن رکوردهای تولید، بلکه در ارائه محصولاتی با ارزش افزوده بالاتر و نوآوری در روش‌های تولید است. وی افزود که این شرکت در شرایط کنونی نیز با وجود تمامی محدودیت‌ها، طرح‌های توسعه‌ای خود را به پیش می‌برد و به دنبال ارتقای تولید با تکیه بر توان داخلی است.

باران پویان در پایان ضمن تشکر از تلاش‌های تیمی و مدیریت، ابراز امیدواری کرد که این دستاوردها به حفظ پایداری تولید و تضمین آینده فولاد هرمزگان کمک کنند. وی خاطرنشان کرد که مجموعه اقدامات جاری و برنامه‌ریزی‌های بلندمدت در راستای بهبود تولید و تامین مواد اولیه، به عنوان اولویت‌های اصلی این شرکت در حال پیگیری هستند و از هیچ تلاشی در این راستا دریغ نخواهند کرد.