انواع چسب کاشت میلگرد را بشناسید

امروزه، میلگردها را می‌‌توان یکی از اصلی‌ترین ابزار ساخت و ساز دانست. این مصالح مهم برای ساخت انواع سازه‌ها، در فرایند تولید محصولات مختلف، در مراحل کاری انواع صنایع و … به کار می‌روند. از این رو آشنایی با میلگرد، اطلاع از انواع آن، شناخت مصالح مرتبط با این کالای فولادی و در جریان قیمت میلگرد بودن، از کارهای مهم برای سازندگان به شمار می‌رود. یکی از ابزارهای مرتبط با میلگرد در فرایند ساخت و ساز، چسب کاشت این محصولات محسوب می‌شود. از این رو ما در این مقاله قصد داریم تا به انواع چسب‌ کاشت میلگرد بپردازیم. برای این کار ما ابتدا توضیح کلی‌ای از این چسب‌ها خواهیم داد، سپس سه مورد از پرمصرف‌ترین‌ چسب‌های کاشت این مصالح را معرفی خواهیم کرد و در پایان نکاتی را درمورد استفاده از این چسب‌ها خواهیم گفت.

What is rebar glue min - ۳ مورد از انواع چسب کاشت میلگرد را بشناسید

آشنایی با چسب کاشت میلگرد

از میلگردها برای افزایش مقاومت و افزایش انعطاف در استحکام انواع سازه‌ها استفاده می‌شود. به همین جهت استفاده درست و مناسب از این محصولات بسیار مهم است. یکی از مراحل کار گذاشتن میلگرد در سازه کاشت آن است. کاشت میلگرد روشی در صنعت ساخت و ساز است که تقریبا جدید محسوب می‌شود. برای آشنایی بیشتر با این فرایند می‌توانید مقاله کاشت انواع میلگرد را در وبلاگ آهنک مطالعه کنید. برای این کار می‌توان از چسب کاشت میلگرد استفاده کرد. این چسب‌ها ترکیباتی شیمیایی و سه یا دو جزیی هستند. این محصولات شیمیایی معمولا بر اساس رزین‌هایی که پلیمری هستند و سایر افزودنی‌های مربوط به بتن ساخته می‌شوند. هر کارخانه تولید کننده این محصولات نیز ممکن است از روش‌ و فرایند خاصی در تولید انواع چسب کاشت میلگرد استفاده کند. پیش از معرفی سه نوع از چسب‌های کاشت میلگرد، بد نیست که به ویژگی‌های این چسب‌ها بپردازیم.

ویژگی‌های انواع چسب کاشت میلگرد

این کالاهای شیمیایی ویژگی‌های بسیار متنوعی دارند. موارد زیر شامل مهم‌ترین ویژگی‌های این کالاها می‌باشد.

  • از نظر مکانیکی پایداری بالایی دارند.
  • همچنین پایداری این محصولات از نظر شیمیایی نیز خوب است.
  • آسیب‌های جوی و محیط بر این محصولات اثری نمی‌گذارد.
  • به خوبی به انواع بتن و مصالح ساختمانی متصل می‌شود.
  • مقاومت در برابر رطوبت
  • در مقابل محیط خورنده یا اسیدی مقاومت مناسبی دارند.
  • با استفاده از این چسب‌ها، میلگردها را می‌توان هم بر سطح عمودی و هم بر سطح افقی بتن قرار داد.
  • حین اینکه در حال سخت شدن است، دچار جمع شدگی نمی‌شود.
  • در مقابل انواع بارها مقاومت خوبی دارد.
  • اجرای آسان این محصولات

موارد گفته شده را می‌توان از مهم‌ترین ویژگی‌ها و مزایای استفاده از چسب کاشت میلگرد دانست. حال، به سراغ مهم‌ترین بخش مقاله، یعنی معرفی سه مورد از پرکاربردترین چسب‌های کاشت میلگرد برویم.

Know the 3 types of rebar planting glue min - ۳ مورد از انواع چسب کاشت میلگرد را بشناسید

معرفی انواع چسب کاشت میلگرد

این چسب‌ها انواع متفاوتی دارند. اما فقط سه نوع از آن هستند که بسیار شناخته شده و برجسته‌تر از سایر انواع این محصولات شیمیایی هستند. این سه مورد شامل چسب کارتریجی، چسب کیلویی و چسب کپسولی می‌شود. در ادامه هر کدام از این چسب‌ها را جداگانه معرفی می‌کنیم.

چسب میلگرد کارتریجی

چسب‌های کارتریجی جزو دسته محصولات شیمیایی دو جزیی به حساب می‌آیند. جز اول این کالا از پلی استر، رزین اپوکسی و وینیل استر تشکیل شده است. جز دوم نیز از پلی آمین تشکیل شده است. این ماده شیمیایی در چسب نقش سخت کننده را دارد. این چسب‌ها به دو شکل در بازار عرضه می‌شوند. در شکل اول، جز اول و دوم این محصولات جدا از یکدیگر در بسته بندی قرار داده می‌شوند. در نوع دوم اما سخت کننده داخل بسته بنده رزین قرار داده می‌شود. به نوع اول دو محوره و به نوع دوم، چسب کارتریجی تک محوره می‌گویند. تعداد قابل توجهی از سازندگان چسب کارتریجی را بهترین چسب برای جایگذاری میلگردها می‌دانند.

چسب‌های کاشت میلگرد کیلویی یا حجمی

به چسب کیلویی یا حجمی، چسب میلگرد فله‌ای نیز می‌گویند. این نوع چسب را نیز هم بر اساس ترکیبات دو جزیی و هم بر اساس ترکیبات سه جزیی تولید می‌کنند. نکته مشترک این دو ترکیب این است که جز اول آن‌ها را رزین اپوکسی تشکیل داده است. این چسب یکی از پرطرفدارترین چسب‌های میلگرد است زیرا که از قدرت چسبندگی بسیار بالایی برخوردار است. همچنین این محصول مقاومت بالایی از نظر کششی و خمشی دارد. همچنین چسب کیلویی، علاوه بر بتن، بر سطوح مختلفی مثل انواع سطوح فولاد و فلزی به خوبی اتصال می‌یابد.

چسب میلگرد کپسولی

احتمالا چسب میلگرد کپسولی را در شیشه‌های شفاف دیده‌اید. چسب کاشت میلگرد کپسولی را مثل چسب کارتریجی به صورت دو جزیی تولید می‌کنند. ماده‌های اصلی تولید چسب کپسولی شامل رزین پلی استر و رزین اپوکسی وینیل استر می‌شوند. استفاده از این نوع از چسب‌ها نیازمند طی کردن مراحل خاصی از جمله بولت مخصوصی که شیشه این چسب را از بین می‌برد. چسب کپسولی به نسبت چسب کارتریجی و کیلویی، کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پس از معرفی انواع چسب کاشت میلگرد، به انتهای مقاله می‌رسیم، جایی که نکاتی درمورد این چسب‌ها و جمع بندی پایانی را بیان خواهیم کرد.

Tips about rebar planting glue that you should know min - ۳ مورد از انواع چسب کاشت میلگرد را بشناسید

نکاتی در مورد چسب کاشت میلگرد که باید بدانید

فراموش نکنید که برای استفاده از این چسب‌ها همه نکات ایمنی را رعایت کنید. مواد شیمیایی می‌توانند بسیار خطرناک باشند. همچنین فراموش نکنید که برای کاشت میلگرد، مراحل مورد نظر را با مهندس و طراح پروژه چک کنید، سپس درمورد خریداری چسب با آن‌ها مشورت کنید و در نهایت، چسباندن میلگردها را با حصور متخصصین این کار انجام دهید. عدم رعایت این امور باعث کاهش مقاوت سازه و افزایش هزینه می‌شود. همچنین برای خرید این محصول به فروشگاه‌های مجاز و معتبر مراجعه کنید و حتما از قیمت کلی آن آگاه باشید که این محصول را به قیمت بیشتری خریداری نکنید. همچنین شما در سایت آهنک نیز می‌توانید قیمت انواع محصولات فلزی و مصالح ساخت و ساز را به صورت روزانه چک کنید. در صورت نیاز به مشاوره برای خرید این محصولات نیز می‌توانید با مشاوران ما در مجموعه آهنک با شماره ۹۱۰۰۶۰۰۷-۰۲۱ تماس بگیرید.

سخن پایانی

ما در این مقاله سعی کردیم تا انواع چسب کاشت میلگرد را به شما عزیزان معرفی کنیم. برای این کار ابتدا به معرفی کلی این چسب‌ها و بیان ویژگی‌های آن‌ها پرداختیم. سپس سه نوع از پرمصرف‌ترین چسب‌های میلگرد را معرفی کردیم و در نهایت نکاتی را در مورد مراحل کاشت و تهیه این کالاهای شیمیایی ذکر کردیم. شما عزیزان می‌توانید نظرات و سوالات خود را در بخش دیدگاه‌ها برای ما قرار دهید. ما در سریع‌ترین زمان ممکن پاسخگوی نظرات شما خواهیم بود.